Bij Technical4U kunt u terecht voor diverse installatie werkzaamheden, of het nu gaat om een renovatie, uitbreiding of onderhoud van uw installatie in uw bedrijf of woning.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek, sanitair en verwarming. De werkzaamheden voeren wij zelf uit, zodat u niet steeds met verschillende mensen te maken heeft.

Of het nu gaat over uitbreiding of vernieuwing van uw groepenkast, het verleggen ofwel aan brengen van aansluitpunten, ook renoveren wij uw woning compleet inclusief omleggen en of uitbreiden van uw installatie.

Ook als het gaat om uw centrale verwarmings installatie kunt u bij ons terecht, een uitbreiding van uw CV installatie, het plaatsen verplaatsen van radiatoren alsmede het vernieuwen van uw centrale verwarmings ketel, het is geen probleem voor ons.

Tevens kunt u bij ons terecht voor uw cv ketel onderhoud. Als u besluit een nieuwe keuken, badkamer of toilet te plaatsen waarbij het nodig is om de afvoer of waterleidingen om te leggen en nieuwe aansluitpunten aan te brengen, kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn, u kunt het allemaal met ons bespreken.

Twijfelt u of wij uw werkzaamheden kunnen uitvoeren, of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij streven erna om u binnen 24 uur een antwoord te geven.